שאלות על גיל ההתבגרות ועל נער שרוצה מלא תשומת לב

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

16/06/2002 | 17:06 | מאת: רומן

אני מכיר מישהו ... בן 15 שנמצא בגיל ההתבגרות והוא ממש השתגע כל מה שמעניין אותו זה אם הבגדים שלו שחורים וקיצוניים מספיק, אם הוא מספיק משוגע . הוא אוהב לדבר על סמים , ילדים זרוקים שחיים ברחוב, דם וכל מיני דברים שהוא חושב שהם כל העולם. הוא שומע מוזיקת רוק והולך למופעה של רוקי.... כל הדברים שחשובים לו זה המופעה הזה ואם להתאפר בצבע שחור לפני שהוא יוצא על כל הפנים או רק על חלק.... בקיצור הוא רוצה מלא תשומת לב ומנסה להיות כמה שיותר קיצוני שרק אפשר אני יתחיל בשאלות: האם התנהגות כזאתי היא הגיונית? מה יכולות להיות הבעיות? מה אני אמור לעשות?

17/06/2002 | 01:02 | מאת: תמיר

חחח מכיר מכיר את זה מקרוב זה תקופה שעובר כמו עישון בתיכון זה עובר לכולם זה תקופה כזאת... תן לו לעשות את זה עד שימאס לו טיפ: תנסה לעקוץ אותו ליפעמים על הדברים האלה עד שהו יבין לבד בחשבון נפש עם עצמו מה הסיפור שלו וכל הקטע של כת השטן והשטויות האלה

18/06/2002 | 20:45 | מאת: לילית

נשמע נורמלי למדי, כל עוד הוא לא פוגע בעצמו ובאחרים, וכל עוד הוא מצליח לתפקד באופן סביר. כולם היו שם, אל דאגה במוקדם או במאוחר זה עובר.