חייבת עזרה (ציפראמיל מישהו יודע???

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/06/2002 | 11:14 | מאת: למה אף אחת לא עוזר לי? )-:

שלום אני כבר במשך 3 שבועות לוכחת ציפראמיל למניעת חרדה חברתית קשה האם זהו הפתרון הנכון אני לא בטוחה שיש ממש שיפור ? האם זה כדור שאפשר להתמכר ועדיף לא לכחת? אני בת 19 מטופלת אצל קבן... כמה עולה כדורים כאלה... האם לכול החיים אני יצטרך להשתמש? ומה יקרה אם אני יפסיק יחזור הכול ויותר גרוע? האם במשך הזמן צריך לעלות את המינון של הכדורים??

15/06/2002 | 12:58 | מאת: תמיר

כן לקחתי פעם זה מעולה גם אני מקבל מהקבן שלי בצריפין זה ממש עוזר משפר את הביטחון העצמי את הדימוי העצמי