סרוקסט ואלכוהול - ניסיתי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

14/06/2002 | 02:48 | מאת: לין

ניסיתי לערבב סרוקסט ואלכוהול - לא מומלץ בכלל. שתיתי בקבוק בירה, נרדמתי ל-8 שעות. בלילה חזרה לי התקפת חרדה לראשונה מאז התחלתי לקחת את הכדור. רע. לא לנסות.

14/06/2002 | 10:10 | מאת: ליאת

היי לין, כמה זמן את לוקחת את הכדור? ליאת

15/06/2002 | 04:08 | מאת: נימבה

חודשיים. ואת ?

16/06/2002 | 03:29 | מאת: פלגי

כל התרופות הפסיכיאטריות אסורות לשימוש יחד עם אלכוהול. יש ניגוד בין הפעילות של התרופה המרגיעה לאלכוהול הממריץ. זה יכול להיות ממש מסוכן. מעבר לזה חשוב שכל מי שצורך סרוקסט יהיה מודע לכך שהתרופה לעיתים גורמת להתקפי תוקפנות .סרוקסט בין היתר מטרתה להוריד כפיתיות. אבל היא מעוררת דחפים לעיתים דווקא בכיון ההפוך. כדאי להיות מודע לתופעה הזו. לא מזמן יצא מאמר בארצות הברית על כמה רציחות שנעשו תחת השפעת סרוקסט. והחברה נתבעה על שלא התריעה על התופעה.!!!

17/06/2002 | 01:58 | מאת: לין

ידוע לך על תופעה של מאניה (שמחה מוגזמת, מסעות בזבוז כספים, דיבור בלי חשבון ) שמופיעה עם נטילת סרוקסט ? ניסית לערבב אלכוהול וכדור פסיכיאטרי ? לסכנה שציינת - איך היא מתבטאת בגוף ?