תופעה מוזרה ומפחידה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

11/04/2002 | 23:29 | מאת: תמי

אני בת 35 וסובלת מחרדות. לא לוקחת תרופות. היום קרתה לי תופעה מוזרה ומאוד מפחידה. הסתכלתי בראי ולא זיהיתי את עצמי. כמו כן הרגשתי שאני בן אדם אחר,הכוונה שלא ידעתי מי אני ומה אני עושה פה. זאת לא הרגשת בלבול, אלא הרגשה מוזרה ששכחתי איך להיות אני. אני בטח לא ממש מובנת. האם מישהו ניתקל בתופעה נוראית כזאת?

12/04/2002 | 23:23 | מאת: adi

שלום תמי. אני מבינה אותך מאוד טוב, גם לי היו תופעות כאלה ואפילו גרועות יותר. ועכשיו אני בטיפול ואני מרגישה שאני חזרתי למציאות "לעצמי" . אני יכולה להסתכל במראה ולראות מי אני, גם אם אני לא מקבלת את עצמי כי זה תהליך ולוקח זמן. הכל יעבור, ויהיה בסדר.גם אם זה לא נראה כרגע. בהצלחה.

13/04/2002 | 00:05 | מאת: ידע כללי

תמי שבת שלום. כן. גם אני חוויתי חויה דומה. זה היה מבהיל. איני מתיימר להבין את התופעה. רק אומר לך שבעזרת טיפול תרופתי יצאתי מהחויה. היום אני נקי ו'האחר' במראה נעלם. שיהיה לך טוב.

13/04/2002 | 12:43 | מאת: עדי

מכיוון שהאתר מוקפא הייתי ממליצה לך לשאול את שאלתך בפורום "פסיכותראפיה" של ד"ר גידי. גם אני סובלת מתופעה זו.

16/04/2002 | 23:24 | מאת: אור

אשמח לקבל מכל מי שענה לשאלה זו עזרה הכוללת שמות של פסיכיאטרים שמטפלים בזה, אני ממש ממש מיואשת!!!!!!!!!!! תודה רבה לכולם

17/04/2002 | 15:34 | מאת: אורן

חובה ללכת לפסיכיאטר! לא תרפיה, לא זמן, לא פסיכולוג...