על סף אבדון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

08/06/2002 | 15:44 | מאת: נב

08/06/2002 | 15:52 | מאת: נב

זו אני המרגישה אבודה וזקוקה לעזרה. מרגישה שאין למי לפנות. אני בולמית אנורקסית . נהנית לפגוע בעצמי ,חושבת הרבה על התאבדות.עברתי ילדות קשה הכוללת אלימות מילולית ופיזית.אין לי חברים והבאתי זאת על עצמי.אני בחורה בעלת חוש הומור ופעם גם הייתה לי שמחת חיים.אני הליצן הבוכה.מחפשת עזרה מיקצועית דחוף אשמח לקבל פרטים על פסיכיאטרים טובים באיזור חיפה קריות.

08/06/2002 | 15:54 | מאת: ליאת

אנא פני לפורום פסיכותראפיה לד"ר גידי רובינשטיין ותעלי את אותה שאלה. כאן פשוט אין פסיכיאטר והוא משמש כמחליף. אם היית מתגוררת באיזור המרכז הייתי יכולה לעזור אבל בחיפה אני לא מכירה. בהצלחה ותרגישי טוב.