ocd

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

31/05/2002 | 12:45 | מאת: נופר

שלום לחברי הפורום שמחתי לקרא שהרבה אנשים סובלים כמוני (לא שאני שמחה על כך. אני רק שמחה שאני לא לבד). אני מטופלת בסרוקסט כבר מספר שנים. הכל התחיל בקשר שלי עם בעלי. יש לי חרדות אובססיביות שאין בהן אמת אך בכל זאת הן קיימות וזה החשש שאני אבגוד בבעלי. אין סיכוי שזה יקרה ובכל זאת אני מפחדת מזה פחד מוות. כל מפגש שלי עם גבר, אפילו זר, מעורר בי פחדים. אני פוחדת כשמישהו שם עליי יד ולא קורה כלום, אבל אז מתחילות המחשבות: יכול להיות שלא שמתי לב והתנשקתי/התחבקתי/שכבתי איתו? זה לא הגיוני, אבל אני מדמיינת דברים שלא קרו. אני מפחדת שאני כאילו אשכח שאני נשואה ואני אתחיל לצאת עם מישהו אחר מבלי לשים לב. למרות הכדורים, יש לי מדי פעם התקפים כאלה. האם יש מישהו שחווה את הסוג הזה של חרדות ויכול לעזור לי להאמין שאני בסדר ונאמנה? תודה.

31/05/2002 | 19:32 | מאת: אלי

שלום לך אני סובל מאותו דבר אז את לא לבד. אני מבין לליבך אני יודע שהמחשבות האלה מטרידות מאוד. אני כל הזמן חושב שאולי מישהו שהייתי איתו בקשר במקום קודם והקשר ניגמר לא טוב, מנסה עכשיו לפגוע בי או במישפחתי . אני גם צריך לבדוק דברים כל הזמן. אני יודע כמה המחשבות האלה שהם לא אמיתיות משגעות אותך. והכדורים לא ממש עוזרים. תהי חזקה, אלי.

01/06/2002 | 14:37 | מאת: נופר

תודה אלי. מאוד עודדת אותי.