איבוד תחושה ביד-צריך פסיכיאטר?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

11/04/2002 | 07:59 | מאת: חסויה

שלום. יש לי בעיה של איבוד תחושה (לא הרדמות) ביד שמאל כבר שנתיים בערך. זה א והולך באופן אקראי לחלוטין, זה יכול להופיע כמה פעמים בשבוע או פעם בכמה חודשים... הייתי אצל נוירולוג והוא אמר לי שאני צריכה ללכת לפסיכיאטר כי זה כאילו שחסר לי משהו בחיים...מבחינה נוירולוגית אני בסדר גמור. האם זה ייתכן? כדאי ללכת לפסיכיאטר בגלל זה?

10/07/2004 | 03:28 | מאת: חשוף

לי נרדמתיד ימין (כף היד )וזה ברצינות כבר כלומר בזמן השינה כף היד נרדמת עד כדי חוסר תחושה וגיליתי שזה מכיון שבזמן השינה הידיים שלי מאוגרפות כנראה שיש לי קרבות איגרוף... בחלומות המחורבנים