פאקסאט וסרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

28/05/2002 | 12:15 | מאת: סיגל

האם מישהו יודע מה ההבדל בין התרופות, כולל הבדל בתופעות הלוואי?

29/05/2002 | 09:11 | מאת: רונית

סיגל , אין לך מה לדאוג זה בדויק אותו הכדור רק חברת תרופות ישראלית , אני נוטלת סרוקסט כבר כ -3 שנים ולאחרונה כשבאתי לבית המרקחת עם מרשם לסרוקסט נתנו לי פקסט ואמרו שזה אותו הדבר כך אמר גם הפסיכיאטר אם יש לך עוד שאלות את יכולה בכיף לרשום לי, דרך אגב בת כמה את? ממה את סובלת?

29/05/2002 | 09:22 | מאת: סיגל

תודה רונית, עזרת לי. פשוט קראתי כאן שתופעות הלוואי שונות בתחליף הישראלי. אני בת 36 נשואה ואם לשלושה ילדים חמודים מטופלת כבר שנתיים וחצי בסרוקסט עקב ארוע דכאון ובעיקר חרדות שעברתי. אני באופן כללי מרגישה מצויין, עם כמובן עליות וירידות קלות. שוב תודה ואשמח לשמוע פרטים על מדוע את לוקחת סרוקסט וכמה. (אני 1 כדור של 20 מ"ג ליום, כאשר הרופא שלי רוצה שאני אקח רק חצי כדור ליום ואני עדיין מפחדת). רונית