OCD אצל ילדים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

30/12/2003 | 20:13 | מאת: הילה

שלום. רציתי לדעת היכן אוכל למצוא שאלון לאבחון OCD אצל ילדים + האם קיימת חוברת הדרכה לילדים ולבני משפחה של ילד חולה OCD תודה.

30/12/2003 | 23:45 | מאת:

להילה שלום, איני מכיר, אולי אנשים אחרים בפורום עשויים לעזור, שיהיה רק טוב דר' גיורא הידש

01/01/2004 | 20:11 | מאת: הילה 2

שלום הילה, אני בת 22 וסובלת מ ocd, בתשובה לשאלתך בקשר לאיבחון הבעיה-אני רוצה להמליץ לך על הספר:"הילד שלא הצליח להפסיק להתרחץ". תוכלי למצוא שם נק' כלליות לאיבחון הבעיה (למרות שהשאלון אינו ספציפי לילדים אלא כללי), בנוסף תוכלי לקרוא שם על מקרים של ילדים, נוער, ומבוגרים שסובלים מocd על כל צורותיו, וכן הערות של הפסיכיאטרית שכתבה את הספר.