ירידה במינון סרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

10/04/2002 | 23:07 | מאת: דן

אני לוקח סרוקסט מזה כשנה וחצי, ורוצה להתחיל בהפחתת המינון. האם ישנה סכנה או תופעות לוואי בירידה מכדור אחד לחצי כדור ליום בבת אחת?

11/04/2002 | 22:55 | מאת: ידע כללי

http://www.infomed.co.il/questions/q_011801_1.htm שם נמצאת תשובה די מפורטת. ככלל החלטות מהסוג שקבלת יש לקבל ביחד ובליווי רופא מטפל. בהצלחה.

12/04/2002 | 16:05 | מאת: טלי

שלום רב, מנסיוני - אין שום בעייה. אך זה כמובן אישי. לקחתי במשך כ-8 חודשים 20 מ"ג (כדור אחד) ליום, אח"כ ירדתי ל-1/2 כדור ליום ולא הרגשתי כל שינוי. היום אני לוקחת 1/2 כדור פעם בשלושה ימים, אולי כדי שלא ארגיש חרדב מהשינוי. ומרגישה מצויין. בהצלחה.