כדור בשם Cipramil

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

23/05/2002 | 14:47 | מאת: רחל -שאלה ליועץ רפואי

שלום רב, אבקש לדעת מהו הכדור הזה, האם יש תופעות לוואי, האם הוא ממכר, ואיך הוא אמור להועיל. מודה מראש על האינפורמציה רחל

23/05/2002 | 22:09 | מאת: ליאור

קודם כל לפורום הזה אין מנהל/רופא/יועץ או משהו דומה- כל מי שעונה כאן עונה כאדם מהשורה וככה יש גם להתייחס לדברים. מידע על התרופה הנ"ל (ועל כל תרופה אחרת) את יכולה למצוא באתר הבא: http://www.infomed.co.il

24/05/2002 | 13:13 | מאת: גלית

רחל שלום רב לך ,אני קיבלתי את הכדור הזה לפני יום ואני מאוד מעוניינת לדעת מהוא?? כשיש לך תשובה תעזרי לי? האם הכדור הזה לחרדות? ..ידוע לך משהו??.

25/05/2002 | 14:52 | מאת: אילנית

ציפראמיל כדור נגד דיכאון וחרדה כדור מאוד יעיל כמובן שעלולות להיות לו תופעות לוואי והן מצויינות בנייר שמצורף לאריזה אבל באופן כללי אני מכירה רבים כולל אותי שמרוצים מהשפעותיו