סרוקסאט

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

10/04/2002 | 10:05 | מאת: אורלי

שלום לד'ר אבני, אני נוטלת סרוקסאט כדור אחד ליום משך שנה לטפול בחרדה. אני מרגישה ששמנתי והתנפחתי אולי כתוצאה מאגירת נוזלים, כמו כן יש לי תחושות דגדוג ונימול בלשון ובאצבעות הידיים. האם אילו תופעות מוכרות? ואם כן כיצד אפשר להתגבר עליהן?

10/04/2002 | 22:36 | מאת:

אורלי שלום השמנה - במידה ולא מצליחה לשלוט על עליה במשקל הייתי שוקל החלפת התרופה בנסיון למצוא תרופה שתגרום לך פחות השמנה לגבי הדגדוג והנמול השאלה האם מדובר בסמני חרדה שאינם נשלטים די טוב או שמא בתופועת לואי שוב הייתי שוקל שנוי התרופה פני למטפול שלך והוועצי בו בברכה עמי