רגשות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

12/05/2002 | 17:03 | מאת: ד.ג

שלום, ברצוני לקבל חידוד בהבנה איך לגשת נכונה לבחור שמתקשה להבין את המושג "רגשות" - (פשוט נאמר כך על ידו). בעיקר בנושא של קשר זוגי ומה מהותו. מדובר בבחור בין 38 ומאד ביישן. הבנתו מתבטאת לרוב בהבנה בצרכים שכלתניים. אין לא מושג כיצד לתקשר ריגשית, להביע געגוע, התחשבות בצרכים של הצד השני או אפילו צורך בצד השני בחשיבה עליה מתוך צורך להיות איתה. הוא לא מוכן לשתף את בת זוגתו בבעיותו ולא הקטנות או משפחתיות ואף לצרכי השיחה. כמו כן, הוא לא רואה בתחושת קושי לנתק את הקשר גם אם והקשר לא יצליח לאחר זמן רב של השקעה וניסיון להעמיק את הקשר. הוא מבין שיש לו אכן בעיה והוא מעוניין לפתח קשר רציני. חשוב לי לציין שאין הוא עושה זאת מרע-לב אלא כך הוא מבין זאת. ההתנהגות הזאת היא באופן כללי כלפי הצד השני ולא באופן אישי. הדוגמאות הן רבות אולם אני מקווה שהנ"ל יספיק על מנת לעזור להבין את מהות הבעיה. בברכה ד.ג

12/05/2002 | 23:52 | מאת: Dr. Paz

Dear friend, He is justy a maniac. Stay away from him. Dr. Paz