מניה דיפרסיה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

07/05/2002 | 21:08 | מאת: גייה

כמה זמן אחרי ההתקף הראשון לוקח לחזור למוטב עם טיפול תרופתי איזה תרופות מומלץ לקחת האם ליטיום .? אני משתמשת בהלידול 5 מל. דקינט 2מל טריל 200מל

11/05/2002 | 19:14 | מאת: מיכאלה

גייה שלום!!! מניסוני האישי (יצאתי עם בחור שסובל ממניה דיפרסיב כשנתיים) אים זמן מוקצב שממנו יוצאים לאחר משבר / התקף זה מאוד אינדבדואלי, לגבי התרופות תתיעצי עם פסיכאיטר ולא עם אף אחד אחר , ליתיום היא אחת התרופות שנודגות מניה אך היא לא בהכרח מתאימה לכל חולה. הכי חשוב שתלמדי להכיר את עצמך ובכך פעם שיתחילו לצוץ סימני משבר תמעי אותם בעזרת תרופות וספיכאטר. בהצלחה

31/07/2002 | 09:00 | מאת: דורון

האם מיהו היצליח להגמל מליתיום ?