לניטין??בבקשה תעזרו לי.

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

07/05/2002 | 11:19 | מאת: עדי

הי, עקב טראומה קשה שעברתי לאחר לידה (לא דיכאון לידה)התחלתי להרגיש שאני במתח שאני לא מסוגלת להתגבר עליו. פניתי לפסיכיאטר במסגרת קופת חולים והוא המליץ לקחת לניטין 3MG חצי כדור בבוקר וחצי בערב. אתמןל התחלתי לקחת ולא ניראה לי שזה עוזר. האם זה אמור להשפיע במיידי??? אני מחכה לתשובה דחופה מכל מי שמכיר תרופות נוגדות חרדה. תודה.

10/05/2002 | 18:56 | מאת: פול

את יכולה לקחת תרופה זאת אבל היזהרי לא לקחת אותה יותר מ-10 ימים כי היא יוצרת תלות קשה. כל טוב!

10/05/2002 | 21:33 | מאת: רפאל2

פול צודק באיזשהו שלב התרופה מפסיקה לעזור ואז נאלצים להגדיל את המינון שוב וגם נוצרת תלות פסיכולוגית שהאדם מרגיש שהוא לא יכול להסתדר ללא הכדורים מרגישים את האפקט של התרופה תוך יומיים אולם יתכן שצריך להגדיל את המינון אבל שוב אני ממליץ לא להכנס לסיפור הזה כי לזמן ממושך ההפסד עולה על הרווח מומלץ להשתמש לטווח קצר ביותר ולארוע נקודתי כמו טיסה ,הרצאה,וכדומה מאת רפאל :לא איש מקצוע אבל בעל ניסיון

04/01/2004 | 16:38 | מאת: harry

22/12/2002 | 16:35 | מאת: ברק

שלום לך רק רציתי שתדעי שניסיון בתרופה הספציפית הזו אין לי ולפי דעתי את התשובה המדויקת את יכולה לקבל מורדה רזיאל בערוץ 103 FM ב1600 אבל לעומת זאת יש לי ניםיון חזק עקב תהליך פסיכותי ואני לקחתי ריספרדל ורק אחרי חודש חודשיים הרגשתי בהבדל אבל רק שתדעי מניסיון הזמן --כן -הזמן זה אולי נישמע נדוש אבל זה פשוט נכון ומפה אפשר רק לעלות להעריך כל עליה הכי קטנה (אצלי העליה היתה לאט לאט וקשה .הרגשתי שאני עושה צעד קדימה ו2 אחורה )אבל בכל הכוח בציפורניים וגם בשניים אם צריך את תעלי גבוהה גבוהה בחזרה תנסי גם לדבר (כמה שקשה) להוציא הכל ..........אוהב אותך נ.ב- עכשיו גם בישביל התינוק