לא יושן בלילה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

10/04/2002 | 21:19 | מאת: ניסו ירושלמי

ד"ר שלום ! אני בן 28 ובד"כ בריא אני סובל מחרדות בתקופה האחרונה הדבר בא לידי ביטוי בלחץ בחזה ובקשיים רציניים לישון את הלילה , קורה לי שאני קם מזיע בלילה ולא מצליח להרדם , יש לציין כי עברתי בדיקות לב מקיפות ולא נמצאו ממצאים חריגים שאלתי : שמעתי שישנו כדור בשם "קלונקס" שיכול לסייע לי לישון את הלילה או אולי יש כדור אחר שיוכל לסייע לי ? (אנני מתכוון ליטול את הכדור באופן קבוע אלא רק במקרים בהם התופעה חזקה במיוחד) אני רגיש לתרופות G6PD

10/04/2002 | 22:28 | מאת:

ניסו שלום אתה מתאר תופעות של חרדה האם יש קשר לארועים כלשהם ? למצב בארץ ? במידה ואתה רוצה טפול ניתן לשקול טפול בשיחות או בתרופות אותן יש צורך לקחת מספר חודשים בדרך כלל שמוש בתרופות שינה פחות יעיל במצבים אילו יש להזהר מהתמכרות ובמידה ולקחת לא על בסיס יומי לסכום פנה ליעוץ של פסיכאטר בברכה עמי

10/07/2004 | 03:15 | מאת: כנ"ל לא יושן

אתה אבני מהמכולת בפינה? איפה הידש? נרדמתי לרגע והייתי בטוח שאנחנו ב2004 תראה מה זה בילבול