חרדה חברתית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

03/05/2002 | 14:39 | מאת: ענת

האם ידוע בתחום הפסכיאטריה על אבחנה של בעיה המוגדרת כחדרה חברתית והאם יש טיפול לבעיה

06/05/2002 | 22:01 | מאת: מאיר

טיפול בחרדה חברתית הוא ע"י תרופות ממשפחת SSRI (פרוזק, סרוקסט וכו') ולפעמים אפשר לשלב בנוסף גם בנזודיאזפינים (קלונקס, קסנקס וכו'). אם את לא מעוניינת בתרופות אז אפשר להיעזר בטיפולים פסיכולוגיים ובמיוחד כאלה שהם באוריינטאציה קוגנטיבית-התנהגותית.

12/05/2002 | 22:58 | מאת: דני

יש אתר חרדה חברתית באינטרנט וספרים על חרדה חברתית

12/05/2002 | 23:00 | מאת: דני

יש אתר חרדה חברתית באינטרנט וספרים על חרדה חברתית יש טיפול תרופתי או קוגניטבי בסידרה של 20 פגישות כתובת האתר באינטרנט www.geocities.com/harada_hevratit יש גם ספרים רבים באנגלית על הנושא. היכנסי לאתר יש מידע רב וגם פגישות לפעמים.