שאלה די דחופה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

01/05/2002 | 23:26 | מאת: אוויר

אני סובלת מדכאון מתמשך,לפני כ-3 חודשים התחלתי טיפול באחת מתחנות הנפש . החודש עקב מקרים התדרדר מצבי.היום הציע לי הפסיכאטר לשקול אשפוז,הוא מצפה ממני מחר לתשובה. כמה פרטי רקע: נטייה חזקה לאובדונות,כרגע נטולת כוחות לבצע עד כדי כך שלא הולכת אפילו לקופ"ח לקחת מרשמים. שאלתי בעצם כמה שאלות.. 1.מה יקרה אם אסרב מחר לאישפוז? 2.למרות שהשפוז אינו בכפייה אני אוכל להשתחרר מתי שארצה? 3.האם האשפוז אליו הוא התכוון מדבר על מחלקה סגורה? אשמח לקבל תשובה עוד הערב. תודה אוויר.

02/05/2002 | 11:12 | מאת: הקיסרית הילדותית

שלום! את כל השאלות האלה את צריכה לשאול את הפסיכאטר/ פסיכולוג שלך. זה כמובן תלוי גיל ולא כתבת אותו אם את קטינה אז את יכולה להשתחרר אם אינני טועה, כמובן רק כאשר האישפוז הוא אינו בכפיה אבל שוב אני לא בטוחה בפרטים האלה. תשאלי את הפסיכאטר שלך הקיסרית הילדותית