השפעת הסיאליס יומי

דיון מתוך פורום  סיאליס (Cialis) - תמיכה

25/04/2015 | 22:51 | מאת: רועי

שלום אני בן 30 וחלה אצלי ירידה משמעותית בעוצמת הזקפה בחצי שנה האחרונה לאחר שלקתי את הסיאליס 20 המצב השתפר מאוד ליומיים אך חלו כאבי שרירים מציקים הבנתי שאם אקח את הכדור יומי 5 לשבוע הסיכוי שיהיו לי כאבים נמוך יותר השאלה שלי מבחינת השפעה.. האם נטילת כדור 5 באופן קבוע אחרי שבוע תביא להשפעה זהה בתפקוד כמו שלקחתי 20 באופן חד פעמי? תודה

01/05/2015 | 04:46 | מאת: מתמצא

שלום רועי , סיאליס במתן יומי של 5 מג ביום היא שיטה יעילה לשפר את הזיקפה באלו הנזקקים לכך. בהצלחה