שימוש בסיאיליס 5 מ"ג ולצידו כדור שינה/נוגד חרדה

דיון מתוך פורום  סיאליס (Cialis) - תמיכה

18/10/2014 | 02:01 | מאת: אליעד

שלום, האם נטילת כדור סיאליס 5 מ"ג שלא באופן קבוע ויומיומי יכול להועיל? כלומר, האם ניתן להשתמש בסיאליס 5 מ"ג רק כשעתיים-שלוש לפני קיום יחסי מין ולא באופן יומיומי וקבוע? מתוך הדברים שאני קורא כאן, אני מבין שכדור של 5 מ"ג מיועד רק לנטילה יומיומית. כבר השתמשתי מידי פעם בכדורי סיאיליס של 5 מ"ג שלא באופן יומיומי וזה די עזר לי. הייתי רוצה לדעת אם אני לא משתמש בכדור באופן קבוע אלא אך רק בזמן הצורך, האם עליי לקחת 10 מ"ג?? ובנוסף, האם כדורי שינה או כדור להפגת חרדות מסוג קלונקס של 2 מ"ג משפיעים או מבטלים את השפעת הסיאליס?? אודה ואשמח לתשובתך.

25/10/2014 | 03:36 | מאת: מתמצא

שלום אליעד, לא נבדקה השפעת נטילה ספראדית של סיאליס במינון זה על התפקוד המיני אך, יתכן, שבדומה למה שסיפרת על עצמך, שבמקרים אינדיבידואליים, זה עשוי לעזור. מותר לשלב סיאליס עם התרופות האחרות שציינת.

21/11/2014 | 03:53 | מאת: אליעד

תודה אלוף!!!