שאלה ...

דיון מתוך פורום  סיאליס (Cialis) - תמיכה

08/05/2014 | 09:12 | מאת: Jeryc

הבעיה שיש לי היא שהזקפה נעלמת ישר אחרי שאני גומר, האם לקיחת התרופה סיאליס 10MG תוכל להשפיע על איבר המין להישאר בזקפה ולהמשיך רגיל בקיום יחסי מין אחרי השפיכה? אשמח לתשובה מהירה... כי אני כרגע לוקח את ה 5MG והיא לא הכי עושה את העבודה בעניין הזה...

11/07/2014 | 15:52 | מאת: לא רופא , אך מתמצא

זיקפה יורדת לאחר פליטה היא הליך נורמלי לחלוטין . בתלוי בגיל , במצב הבריאותי ועוד עם המשך הגירוי המיני הזיקפה תחזור לאחר מספר דקות . לבירור מקיף יותר התייעץ עם אורולוג .