נטילת סיאליס 20 מ"ג יום אחרי יום

דיון מתוך פורום  סיאליס (Cialis) - תמיכה

01/04/2014 | 13:21 | מאת: איתמר

האם יש בעיה לקחת חד פעמי סיאליס 20 מ"ג יום אחרי יום? מה הבעיות שיכולות להיווצר? או שזה לא בעייתי כי זה לא כל יום .. אודה לכם על תשובה מהירה!!

02/04/2014 | 16:40 | מאת: מתמצא

שלום איתמר, סיאליס קיים ב- 4 מינונים: 2.5 מ"ג ו- 5 מ"ג - נוטלים טבליה מידי יום על בסיס קבוע - זוהי דרך מתן המאפשרת למצות את התפקוד המיני בכל עת. 10 מ"ג ו- 20 מ"ג - נוטלים טבליה, לפי הצורך, כחצי שעה לפני הזמן הרצוי. בדרך נטילה זאת התרופה יעילה, בדר"כ, ל- 36 שעות. דרך מתן זאת איננה מיועדת לנטילה יומיומית על בסיס קבוע. בחר לך את דרך נטילת הסיאליס הרצויה לך ותאם את השאר עם הרןפא שלך. תרופות דוגמת סיאליס במינון גדול על בסיס קבוע הן בעלות השפעה רפואית שבנסיבות מסוימות עלולה להיות מזיקה אפילו מאד. לא כדאי להתחכם ויש לפעול רק לפני ההנחיות המפורשות.