סיאליס 5 מ"ג

דיון מתוך פורום  סיאליס (Cialis) - תמיכה

15/03/2014 | 13:31 | מאת: אייל

שלום, אני בן 33 עם בעיות בזקפה, הומלץ לי ע"י הרופא 5 מ"ג סיאליס, לקחת חצי שעה לפני קיום יחסי מין..לקחתי פעם אחת וזה לא כ"כ עזר, הייתה לי שפיכה מוקדמת רק מנשיקות..יש לציין שלקחתי את זה רק פעם אחת. השאלה היא האם צריך לקחת יום יום כדי לראות השפעה כלשהי? או לקחת 2\3\4 כדורים בבת אחת. יש לציין שאני בחור בריא ללא כל בעיות רפואיות, אני גם לא מרגיש כל חרדה בביצוע, לא דכאון או לחץ.. כלום.

19/03/2014 | 02:43 | מאת: מתמצא

שלום אייל, סיאליס לא אמור לטפל בבעיית שפיכה מוקדמת אלא בקושי להשיג זקפה טובה. ברר לעצמך מה הבעיה בתפקוד המיני. התשובות האחרות נגזרות מסוג הבעיה בתפקוד המיני.