שימוש בסיאליס

דיון מתוך פורום  סיאליס (Cialis) - תמיכה

11/01/2014 | 17:35 | מאת: מור

אני נשואה כ-35 שנה בעלי חלה בסרטן ואינו מתפקד מינית מרופא המשפחה קיבל את גלולת הסיאליס אך מסרב מחשש ליטול את הגלולה האם ניתן להמיס את הגלולה בשתיה או דרך אחרת לנטילת הגלולה ללא כל נזק

12/01/2014 | 03:15 | מאת: מתמצא

שלום מור, יש טבליית סיאליס לטיפול יומיומי(5 מ"ג) ויש טבליית סיאליס לנטילה לפני רצון לקיום יחסי מין (20 מ"ג). בשני המקרים מדובר על טבליה עם ציפוי מיוחד וללא קו חצייה במרכז הטבליה, הובדה המעידה על כך שיש לבלוע את הטבליה בשלמותה.