סיאליס שפג תוקפו

דיון מתוך פורום  סיאליס (Cialis) - תמיכה

06/06/2013 | 04:14 | מאת: אלי

אני משתמש בסיאליס על בסיס לא קבוע. מצאתי בארון התרופות שלי חבילת כדורים שתוקפם פג לפני שנה (יוצרו לפני 4 שנים). בד"כ לתרופות כאלה יש תוקף של 5 שנים. עד כמה זה בטוח להשתמש בכדורים הללו, שכאמור תוקפם פג לפני שנה. ברצוני לציין שהם נשמרו כיאות ולא נראים עליהם שינוי צבע וכו. תודה

07/06/2013 | 03:44 | מאת: מתמצא

שלום אלי, בפורום תרופות ורוקחות, המענה היחיד והאחראי לשאלות מעין אלה הוא שיש לקחת, ככלל, תרופות בתוקף בלבד וכל הנוהג אחרת עושה זאת על דעתו ואחריותו בלבד.