חצית סיאליס5

דיון מתוך פורום  סיאליס (Cialis) - תמיכה

22/04/2013 | 18:28 | מאת: יוסי

לוקח סיאליס חד יומי לשיפור תופעות ערמונית מוגדלת בשילוב קסאטראל10 שיפור טוב בזרם ההשתנה, יחד עם זה סומק משמעותי בפנים. התחלתי לחצות את הכדורים,תופעת הסומק נמשכת אך פחתה. האם יש בעיה לחלק בגלל הציפוי?? זה כמובן גם יותר חסכוני.בכל אופן האם בגלל הסומק והאדמומיות בעינים כדאי להפסיק??

22/04/2013 | 19:02 | מאת: יוסי

ברצוני להוסיף שבנוסף לקסטראל אני לוקח קרסטור40 + איזיטרול10 וכן פלויקס75 + קארטיה. ואומפרדקס40 בבקר +20 בערב. אמנם אני כבר שנתיים ורבע מאירוע הלב ומצבי יציב לגמרי אבל לא הפסקתי את הפלויקס. מה דעת המתמצא על כל הקוקטיל?? + שאלתי הקודמת תודה מראש.