סיאליס וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  סיאליס (Cialis) - תמיכה

28/02/2013 | 16:44 | מאת: שי

בהמשך לשאלותיי לגבי סיאליס אני משתמש בתרופה tadalfil 20 מג חוצה לשתיים עובד מעולה , אבל יש בעיה אחת קטנה אני מרגיש כאבי ראש וכאבים קלים בשרירי הלסת האם זה טבעי ??? ואין דרך להמנע מזה ??אני לוקח אדוויל וזה עובר כלא היה . אני בן 28 ללא מחלות רקע זה כדי לטפל בחרדת ביצוע שיש לי כתבתי פה בפורום בעבר .

03/03/2013 | 04:09 | מאת: מתמצא

שלום שי, אם תופעה רפואית חוזרת על עצמה כל פעם זמן קצר לאחר שאתה נוטל את התרופה יש להניח שיש קשר בין התרופה לתופעות.