חרדת ביצוע וסיאליס

דיון מתוך פורום  סיאליס (Cialis) - תמיכה

15/01/2013 | 09:57 | מאת: שלומי

אני סובל מחרדת ביצוע קלה , כך אמר לי האורולוג , אני לוקח סיאליס חצי כדור של 20 מג כל יומיים שלוש לערך האם זה בסדר ? ועם איזה תוסף תזונה לשיפור התפקוד אני יכול לשלב את הסיאליס ?

23/01/2013 | 04:05 | מאת: מתמצא

שלום שלומי, סיאליס במינון של 10 מ"ג, באופן מזדמן, אין לקחת מידי יום. מעבר לזה אין איסור. מומלץ להימנע משילוב עם מוצרי אשכוליות ועם אלכוהול. אין איסור מוגדר על שילוב תוספי מזון למיניהם אך ספק אם יש צורך. אם אין בעיה אורגנית בתפקוד מערכת המין אין סיבה שהמערכת לא תתפקד ויש לנסות לשאוב את הבטחון העצמי הדרוש באמצעים שונים. לדוגמא, ניתן לנסות להשמיע את השיר "אתה תותח" בתקווה שיביא לך יותר תועלת מזאת שהביא לאחרון שהאזין לו בפומבי (נתניהו)...