תודה רבה לך..שאלה אחרונה

דיון מתוך פורום  סיאליס (Cialis) - תמיכה

17/12/2012 | 19:05 | מאת: רון

טילת חד פעמית של סיאליס במינון גבוה יותר 20מ"ג תעזור לי?הרי אני לא משתמש בתרופה הזאת יומיומית..אני רוצה למפגש אחד בסוף שבוע כאין לי בת זוג ואני לא מקיים יחסי מין כל יום אני צריך משהו ללילה אחת אז עדיף סיאליס של 20 מ"ג או שכדאי להשתמש בזה יום יום של ה 5מ"ג? ומה הסיכוי שזה יעבוד

18/12/2012 | 03:14 | מאת: מתמצא

שלום רון, קיימות 2 אופציות לגבי הסיאליס: יש הטוענים ששימוש בסיאליס יומי במינון 5 מ"ג ביום יותר מתאים לאנשים עם חרדת ביצוע. לחילופין, ניתן להשתמש בסיאליס במינון של 20 מ"ג, חד-פעמית, כפי שנוהגים רוב המשתמשים