נסיתי סיאליס ..אבל

דיון מתוך פורום  סיאליס (Cialis) - תמיכה

14/12/2012 | 23:40 | מאת: רון

הי אני בחור צעיר בן 24 ישלי חרדת ביצוע כבר חודש כלפני חודש הייתי בסדר והכל היה טוב אז אמרתי אני אקח סיאליס לבד כדי לנסות ניסתי אותו לבד ולא עזר למה..ואיזה תרופה את ממליץ שאני אקח תודה :)

15/12/2012 | 02:49 | מאת: מתמצא

שלום רון, לא ברור למה כוונתך כשאתה כותב "כבר לפני חודש הייתי בסדר והכל היה טוב" - האם היית לפני חודש עם בת זוג ? "ניסתי אותו לבד ולא עזר" ? - האם הכוונה למצב בו אתה עם התרופה ללא בת-זוג? האם כוונתך לסיאליס במינון יומי או במינון חד-פעמי ?

15/12/2012 | 10:11 | מאת: רון

אין לי בת זוג אני מתכוון לסטוצים מזדמנים אני כל סוף שבוע ניפגש עם מישהי לקיום יחסי מין בזמן האחרון ישלי בעיה בזיקפה רק עם הבחורה הזאת שהכרתי חדש אז שמעתי על סיאליס אמרתי אני אנסה אותו לבד כדי לראות מה ההשפעה ולא ראיתי שהשפיע עלי.....יכול להיות שאולי צריך מגע שזה יעבוד?