סיאליס פעם ראשונה

דיון מתוך פורום  סיאליס (Cialis) - תמיכה

08/12/2012 | 02:25 | מאת: רונן

שלום אני בחור בן 21 ישלי בעיות בתפקןד המיני בגלל דכאון אם אני משתמש בסיאליס פעם ראשונה זה יעזור?ומתי ממולץ לקחת את הכדור כאילו לפני כמה הזמן מקיום יחסי מין? תודה ואשמח לתשובה

08/12/2012 | 15:08 | מאת: מתמצא

שלום רונן, ליקוי בתפקוד מיני על רקע דכאון עשוי לנבוע מחרדת-ביצוע, מירידה בחשק המיני אבל גם מקושי ביכולת להגיע לפורקן מיני (קרי "לגמור"). קושי להגיע לפורקן מיני עלול לנבוע משימוש בתרופות מקבוצת ה- SSRI's דוגמת ציפרלקס, ציפראמיל, רסיטל, פרוזאק, פריזמה, סרוקסאט, פקסט ועוד ועוד. במקרים כאלה, אם הפחתת מינון או שינוי תרופה לא פותרים את העניין ואם הטבע לא עושה את שלו, יש הגיון לנסות תרופה כמו סיאליס. ניתן לקחת סיאליס ב- 2 אופנים. לאנשים עם חרדת ביצוע השימוש בכדור יומיומי במינון של 5 מ"ג עשוי להיות פתרון הולם לצרכים. ניתן לצפות להשפעה לאחר מספר ימים. לאנשים המתכננים פעילות בסוף שבוע, לדוגמא, נטילת כדור סיאליס במינון של 20 מ"ג עשוי להיות הפתרון הכי מוצלח. מאחר וסיאליס יעיל לעד 36 שעות מרגע בליעתו הוא מאפשר יכולת תמרון בלוח הזמנים וספוטניות בפעילות המינית. למרות שצפויה השפעת מה כבר קודם לכן מומלץ לקחתו כבר כ- 3 שעות לפני שחלון ההזדמנויות נפתח.

09/12/2012 | 12:50 | מאת: רונן

נכון ישלי חרדת ביצוע אבל אני לא משתמש בתרופות נגד דיכאון וכו מחכה לזמן שיעשה את שלו....הסיפור התחיל רק לפני שבוע כאילו לפני זה תמיד היה לי תפקוד מיני טוב עומד לי טוב והכל בסדר היום ישלי חרדת ביצוע וישלי בעיות בזיקפה אז אני מבין שמומלץ להשתמש בסיאליס 20מ"ג...וזה בדוק יעזור אני צריך תעזרה שלך תענה לי בברשה