אשקלון

דיון מתוך פורום  סיאליס (Cialis) - תמיכה

02/11/2012 | 10:38 | מאת: משה

אני נוטל מידי כמה ימים כדורי סיאליס 20 מיג זה עוזר לי מאוד לחיזוק וזמן ממושך של הזיקפה. אני בגיל 57 בריא בדרך כלל. לפני כשבועיים קבלתי חיסון בזריקה נגד שפעת .ומאז כשאני נוטל את הכדור סיאליס יש לי כאבים וחולשה של השרירים בידיים ובזרועות .אני גם נוטל תרופה לכאבי צואר ארקוקסיה 90 מיג תודה ...

02/11/2012 | 13:47 | מאת: מתמצא

שלום משה, לא רואה בעיה עקרונית. המצב הזמני שאולי קשור קצת לחיסון השפעת, שטוב שקיבלת, דינו להשתפר. תן קצת לגוף לנוח ולהתאושש ולא כדאי לכפות על הגוף ניסיון לפתור באמצעות תרופות כל קושי רגעי הדורש, בדר"כ, מנוחה קצרה והתאוששות.