סיאליס יומי 5 מ"ג

דיון מתוך פורום  סיאליס (Cialis) - תמיכה

19/10/2012 | 00:12 | מאת: דני

התחלתי לקחת לפני ארבעה ימים. רציתי לדעת מתי זה אמור להתחיל להשפיע? והאם ההשפעה מתחזקת עם הזמן? בנוסף האם מותר לשלב עם תוספי תזונה כסו פלמטו אשר הנו מעכב אנזים 5 אלפא רדוקטאז. תודה

19/10/2012 | 04:22 | מאת: מתמצא

שלום דני, אין לדעת במדויק. אחרי מספר ימים צפוי שיפור. אין מניעה לשלב גם פלמטו אבל, לדעתי, רצוי, בשלב ראשון, להשתמש בסיאליס בלבד כדי לדעת מה השפעתו, לטוב ולרע ורק אחרי היכרות טובה עם יתרונותיו ומגרעותיו (תופעות לוואי) של סיאליס לשקול להוסיף מרכיבים נוספים.

19/10/2012 | 10:36 | מאת: דני

ושאלה נוספת: האם השיפור שמתחיל אחרי מספר ימים הוא קבוע הוא שהוא מצטבר עם הזמן?