השפעת הכדור

דיון מתוך פורום  סיאליס (Cialis) - תמיכה

09/10/2012 | 19:41 | מאת: אני

שלום. אני בן 55 ובגלל בעיות זיקפה הקשורות כנראה בסכרת לקחתי לראשונה סיאליס 20 מ"ג. לקחתי אותו כשעה וחצי לפני המגע והוא עבד בצורה נפלאה. היום נסיתי שוב ולא עבד בכלל. מה אתם מציעים לי לעשות ?

11/10/2012 | 18:19 | מאת: מתמצא

שלום אני, אם הסיאליס עבד, לאחרונה, כדבריך, "בצורה נפלאה", אין כל סיבה שלא יעבוד, באופן דומה, גם בהמשך. לפעמים יש תקלות חיצוניות גם באנשים בריאים. ממש לא להתייאש.

12/10/2012 | 00:19 | מאת: אני

תודה רבה עבור התגובה. להכיר: מדובר בכדור 20 מ"ג. מתי הזמן הטוב ביותר ללקיחת הכדור ? אני נטלתי אותו כשעה לפני המגע.