סיאליס 5 מג

דיון מתוך פורום  סיאליס (Cialis) - תמיכה

03/09/2012 | 10:48 | מאת: אנונימי

שלום, אני בן 19 ויש לי חרדת ביצוע. הייתי אצל אורולוג והוא נתן לי כמה כדורים של סיאליס 5 מג. הוא אמר לי לקחת חצי שעה לפני קיום יחסים, העניין הוא שהבנתי ש5 מג זה ללקיחה באופן יום יומי. האם לקיחת הכדור באופן מזדמן באמת תעזור לזקפה? אם לא האם אפשר לקחת 2 כדורים בבת אחת? תודה מראש

03/09/2012 | 17:15 | מאת: מתמצא

שלום אנונימי, בחור בריא בן 19, בדר"כ, לא זקוק לכל תגבורת תרופתית על מנת לקיים יחסי מין. יתכן שהומלץ לך על מינון של 5 מ"ג בלבד של סיאליס על מנת לחזק את בטחונך האישי ולתת לך את ברבת הדרך במטלה החשובה העומדת על סדר יומך. בהצלחה.