למנהל הפורום

דיון מתוך פורום  סיאליס (Cialis) - תמיכה

30/08/2012 | 23:12 | מאת: יוסי

אנא בבקשה אני מתחנן הורידו את המודעות שלי מתאריכים שכבר ציינתי בעבר,הסירו את המודעות שלי מ ה20 ל9 2011 ומה14 ל11 2011,המודעות על שם יוסי בעניין מכירת סיאליס. אני רשום עדיין אצלכם שם בפורום כמוכר עם הפלאפון שלי בפנים. אני לא מוכר,די שיניחו לי אנשים,הם גוללים למטה את הפורום ומוצאים את המודעות האלה כבר ביקשתי פעמים שפשוט ימחקו את ההודעות האלה בכללותם,כמו שמחקתם הודעה אחת כבר לבקשתי,אני בכלל רוצה למחוק את כל הודעותיי ואלה ה2 הנוספות שנמצאות עמוק בפורום ואנשים מוצאים ומתקשרים אליי,כי הם רואים טלפון והם רוצים סיאליס אנא אני מתחנן בכל היקר לי מבקש ומתחנן,הסירו את מודעותיי,אני לא סוחר ולא הייתי סוחר,פעם היה לי כמה קופסאות מקוריות ומכרתי וזהו.די,אין לי. כל פעם בחור אחר מתקשר ושואל אם אני מוכר,אני מרגיש כמו דילר בסרט. אנא מיחקו את התאריכים האלה שרשומים בשם יוסי, עם הפלאפון שלי,ואתם יודעים מכך כי מחקתם מודעה אחת עם הפלאפון שלי,בואו נסיים את העניין והסיפור שלי כאן בפורום,שאינני משתמש בו,סליחה שעשיתי שימוש באתר,אני מתנצל בפני האנשים כאן ,ובפניכם מנהלי האתר,זה היה פסול,אנא עיזרו לי ומיחקו תודה רבה מאוד ומאוד אבקש שתתחשבו בי ותבינו אותי ותעזרו לי אינני רוצה להיות כאן ושאנשים יחשבו שאני מוכר,כי אני לא!!!!! תודה רבה לטיפולכם המהיר אודה אני כל יום מסתכל לראות אם הסרתם את 2 מודעותיי לפי התאריכים שנקבתי ומתאכזב לראות שלא. תודה רבה מאוד!!!!!!!!!

02/09/2012 | 06:33 | מאת:
כל הודעה שמצאנו הסרנו. במידה ואתה מאתר הודעות שלא הוסרו מהפורום, שלך את הלינק/ים למייל [email protected] בברכה, צוות האתר.