אופן השימוש בסיאליס 5 מ"ג

דיון מתוך פורום  סיאליס (Cialis) - תמיכה

19/06/2012 | 10:58 | מאת: רן

האם אפשר,באופן חד פעמי, לקחת 2 כדורי סיאליס 5 מ"ג בבת אחת? כמו שלוקחים,למשל,2 כדורי אקאמול בבת אחת. השאלה שלי היא האם עלול להגרם נזק רפואי. אם זה משפיע יותר אני יכול לבדוק כמובן בעצמי.תודה.

19/06/2012 | 19:08 | מאת: han

אין לי תשובה לשאלה שלך, מנסיון שלי הייתי מליץ לך לנסות את הקאמגרה, גם לי קרה שהסיאליס לא השפיע עלי בכלל, מה שאני לא יכול להגיד על הקאמגרה

20/06/2012 | 02:49 | מאת: מתמצא

שלום רן, כללית, סיאליס נוטלים באחד משני האופנים: באופן מזדמן - נוטלים חד-פעמית כדור של 10 מ"ג או כדור של 20 מ"ג. באופן נטילה כזה מומלץ לא ליטול את הכדור מידי יום. באופן קבוע - מידי יום - נוטלים כדור של 2.5 מ"ג או 5 מ"ג פעם ביום. בהצלחה

20/06/2012 | 17:48 | מאת: רן

הפסקתי לקחת 5 מ"ג ליום כי גרם לתופעת לוואי של אדמומיות יתר בפנים. נשארה לי כמות של כדורים 5 מ"ג. מה שרציתי לברר האם אפשר לקחת באופן חד פעמי 2 כדורים של 5 מ"ג ולנצל לשימוש את הכדורים שנשארו לי במקום לרכוש כדורים של 10 מ"ג לשימוש חד פעמי. מבלי לקחת בחשבון את יעילות התרופה,האם יכול להגרם נזק רפואי כתוצאה מלקיחת 2 כדורים של 5 מ"ג בבת אחת.האם הספרות הרפואית מדווחת על נזק במקרה כזה?