סיאליס ולחץ דם נמוך

דיון מתוך פורום  סיאליס (Cialis) - תמיכה

05/05/2012 | 00:11 | מאת: ליאון

בן 65, לחץ הדם מאוזן בעזרת אנלדקס 5 מ"ג וניפדילוג 60 מ"ג פעם ביום, ובדרך כלל נע בטווח 120/70 - 115/67. נוטל סיאליס 20 מ"ג לתיגבור. לאחרונה לחץ הדם יורד לרמות של 105/55 - 110/60 ( כל בדיקות הדם וקולונסקופיה תקינות). האם ניתן להמשיך בנטילת הסיאליס

05/05/2012 | 13:33 | מאת: מתמצא

שלום ליאון, השאלה באיזו תדירות אתה נזקק לסיאליס וגם עד כמה המדידות שמראות ערכים נמוכים של לחץ הדם עקביות. בערכים של לחץ-דם מן הסביבה שמסרת שימוש בסיאליס עלול להוריד את הערכים לערכים לא רצויים ובעייתיים. יש כמה אפשרויות. לדוגמא, אם אלו הערכים בדר"כ, כנראה שצריך להפחית את הטיפול הקבוע ביתר לחץ-דם (אנלדקס, ניפדילונג). הכל כמובן בתיאום עם הרופאים שלך.