לא עוזר האם אפשר 40 מ"ג בלילה

דיון מתוך פורום  סיאליס (Cialis) - תמיכה

13/04/2012 | 09:13 | מאת: משה

שלום רב אני לוקח טיגריטול אשר ידוע בירידה בליבידו באישור רופא המטפל שלי הציע לי לקחת סיאליס 10 מ"ג לאחר מכן העלינו ל20 מ"ג אבל בכול זאת קשה לי ולא קל כמו שחשבתי אין לי בעיה שלפעמים יש לי קריי לילה וזיקפה לסירוגין אבל כשאני רוצה דווקא אין אז התחלתי לקחת סיאליס אבל לא נראה שהוא עוזר אני לא לוקח על בסיס יומי סיאליס האם אולי צריך להעלות את המינון של הסיאליס אודה מאוד על תשובה מהירה ככול שניתן. חג שמח

14/04/2012 | 00:56 | מאת: מתמצא

שלום משה, תרופות כטגרטול כתוצאה מהשפעתן על אנזימים מסוימים בכבד גורמים לעליה ברמת SHBG או Sex Hormone-Binding Globulin וכתוצאה מכך יש ירידה בזמינות ההורמון הגברי טסטוסטרון. כתוצעה מכך עלול להיפגע התפקוד המיני הן ברמת החשק והן ברמת הביצוע. תרופות כסיאליס, ויאגרה או לויטרה משפרות את יכולת הביצוע ללא השפעה על החשק. המנה המירבית (מקסימלית) של סיאליס המומלצת לקחת היא כדור של 20 מ"ג. מינון זה של 20 מ"ג איננו מומלץ לשימוש יומיומי בשל כך שהשפעת הסיאליס נמשכת יותר מ- 24 שעות.

20/06/2012 | 10:09 | מאת: han

קיבלתי מחבר קאמגרה, זה החזיר אותי לתקופת נעוריי מבחינת ביצועים