סיאליס יומי

דיון מתוך פורום  סיאליס (Cialis) - תמיכה

03/03/2012 | 16:33 | מאת: שי

לפני כחצי שנה קיבלתי מרופא אורולוג מרשם לסיאליס 20 מ?ג עקב הפרעות (לא קבועות) בזקפה. עפ?י הנחיית הרופא השתמשתי בתחילה בחצי כדור ולאחר מכן ברבע כדור. בכל המקרים התוצאות היו מעולות למשך כיומיים. שאלתי היא האם ניתן להשתמש בכדור היומי(2.5 או 5 מ?ג) באופן חד פעמי (במקום לבצע ניתוח לכדור ה 20 מ?ג) ולהנות מאותה היעילות.

03/03/2012 | 18:58 | מאת: מתמצא

שלום שי, תיאורטית נטילה יומיומית של סיאליס במינון המופחת של נטילה יומיומית צפוי להביא לתוצאות דומות לנטילת התכשיר במינון גדול יותר חד-פעמית.

03/03/2012 | 23:52 | מאת: שי

אולי שאלתי לא הובנה כהלכה. האם כדור של 2.5 או 5 מ?ג שיילקח באופן חד פעמי ישפיע באות המידה ולאורך אותו פרק זמן כמו רבע כדור של 20 מ?ג ?