אפקטיביות CIALIS

דיון מתוך פורום  סיאליס (Cialis) - תמיכה

14/01/2012 | 11:32 | מאת: לבן

לעיתים אני נוטל 20 מ"ג לעיתים אפקטיביות נטילת הגלולה מתאחרת (מס' שעות) או לא קיימת. האם יש לכך הסבר?

14/01/2012 | 14:17 | מאת: מתמצא

שלום לבן, התפקוד המיני מושפע מגורמים רבים, חלקם מתחום הפסיכולוגיה (עייפות, מצב רוח, זוגיות, חשק, דימוי עצמי, חרדות וכו') וחלקם גורמים רפואיים (בעיות רפואיות כרוניות או מזדמנות ותרופות שונות). סיאליס מגשר על פער מסויים אך איננו פותר את כל המכלול ויש לנטרל את כל המוקשים האחרים שבדרך להצלחה. עצם העובדה שהעסק עובד גם אם לא תמיד צריכה להיות מקור לשאוב עידוד ממנו על כך שהתפקוד, באופן בסיסי, אפשרי וגם מתקיים.