האם יש סכנה לפיתוח תלות בסיאליס?

דיון מתוך פורום  סיאליס (Cialis) - תמיכה

02/10/2011 | 11:49 | מאת: שלום

אני לוקח סיאליס כבר זמן מה (20 מ"ג) עקב חרדות שקשורות לתפקוד המיני. לאחרונה חשבתי לעבור לסיאליס יומי (5 מ"ג), כדי שאוכל לקיים יחסי מין באופן יותר ספונטני. אני חושש מתופעה של פיתוח תלות פיזית בכדור, כלומר ממצב שבו לא אוכל עוד לקיים יחסי מין בלעדיו. האם יש סכנה כזו? בנוסף, אשמח לשמוע פרטים על ההבדלים בין הסיאליס החד-פעמי והסיאליס היומי (תוצאות, תופעות לוואי וכל פרט רלוונטי אחר).

02/10/2011 | 18:48 | מאת: מתמצא

שלום שלום, אין תלות פיזית בכדור הסיאליס אין הבדל עקרוני בין הכדור היומי לכדור החד-פעמי. ההחלטה מושפעת גם מן התדירות של הפעילות המינית הממוצעת.