ירידה בשמיעה כתוצאה מסיאליס !

דיון מתוך פורום  סיאליס (Cialis) - תמיכה

09/05/2011 | 22:06 | מאת: דייב

חלה אצלי ירידה משמעותית בשמיעה ובנוסף החלה שריקה תמידית באוזניים כתוצאה משימוש בסיאליס. הפסקתי לקחת את הכדור אחרי חודש מגילוי התופה (לקח זמן עד שהבנתי את מקור הבעיה ). האם התופעות האלו חולפות ותוך כמה זמן? האם אני יכול להשתמש לחלופיו בויאגרה או לויטרה ?

09/05/2011 | 22:44 | מאת: מתמצא

שלום דייב, התופעה מתוארת בשימוש בתרופות מסוג זה. אין מידע מדוייק על שכיחות התופעה. סיכוי לא מבוטל שאם התופעה קשורה לסיאליס שתתרחש גם בלויטרה וויאגרה. רצוי תחילה להעריך במדוייק את הסיבה לירידה בשמיעה. אולי יש לה סיבות אחרות. חג שמח