האם אפשר לקחת 2 כדורי סיאליס במינון 5 מ"ג ?

דיון מתוך פורום  סיאליס (Cialis) - תמיכה

06/02/2011 | 16:47 | מאת: אלי

האם ניתן לקחת 2 כדורי סיאליס במינון 5 מ"ג? כדור בודד לא עוזר.

07/02/2011 | 01:48 | מאת: מתמצא

שלום אלי, לקיחת 2 כדורי סיאליס בבת אחת היא בניגוד מפורש להנחיות השימוש בתרופה ועלולה להיות מסוכנת. יש סיבות שונות לחוסר יעילות התרופה אותן עליך לברר עם רופאיך.

07/02/2011 | 01:54 | מאת: מתמצא

שלום אלי, יש 2 צורות לנטילת סיאליס. נטילה יומית במינון של 2.5 או 5 מ"ג פעם ביום או נטילה של 10 או 20 מ"ג בבת אחת, בשעת הצורך. אם אתה נוטל 5 מ"ג פעם ביום הרי שהכפלת המינון היומי אסורה. אם מדובר על מינון לפי הצורך, מותר, תיאורטית, מינון גבוה יותר אך על כך יש להתייעץ עם הרופאים שלך.