סיאליס יומי

דיון מתוך פורום  סיאליס (Cialis) - תמיכה

06/12/2010 | 18:10 | מאת: אלי

היי,אני בן 56והתחלתי לקחת סיאליס יומי לפני חודש וחצי בגלל הפרעות בזקפה מפעם לפעם,לפי המלצת הרופא.אכן כחודש לא היו לי בעיות בקיום יחסים יומיומיכמעט.לאחרונה שוב התחילו לי בעיות בזקפה מפעם לפעם -למרות שאני מדקדק בנטילת התרופה.זה די מלחיץ אותי והלחץ מוסיף לבעיות הזקפה שלי.האם זה בסדר או האם הגוף מתרגל לתרופה והיא מפסיקה להשפיע?אם לא ,מה אני עושה לא נכון ומדוע הבעיה חוזרת?אודה על תגובה והדרכה.

06/12/2010 | 20:51 | מאת: מתמצא

שלום אלי, זוהי שאלה שיש להפנות למי שמכיר את נתוניך הרפואיים כמו הרופא שרשם לך את כדורי הסיאליס.