הפסקת סיאליס וכאב חזה

דיון מתוך פורום  סיאליס (Cialis) - תמיכה

17/10/2010 | 22:01 | מאת: דודי

אני בן 36 סובל מזה כ 3 שבועות משיעולים ובהמלצת הרופא משפחה התחלתי לפני שבוע לקחת כדור נוגד אלרגיה (זילרג'י) במקביל הפסקתי שימוש בסיאליס יומי (5 מ"ג), מספר ימים לאחר מכן הופיעו קשיי נשימה ומדי פעם כאבים בחזה (לחץ וצריבה). האם יש קשר בין הדברים? האם ייתכן שלהפסקת שימוש בסיאליס יש תופעות לוואי או שמא מעצם השימוש החל השיעול (אני נוטל סיאליס כבר כ 6 חודשים)

20/10/2010 | 10:40 | מאת: מתמצא

שלום דודי, קשה לתת תשובה מבלי לבדוק ולהתרשם בעצמך. לא סביר שהפסקת סיאליס גורמת לכאבים בחזה. הכי הגיוני להפסיק סיאליס ולראות אם המצב משתפר. אם לא משתפר יש להמשיך בבירור.