טרייטס קומפ וויאגרה או סיאליס

דיון מתוך פורום  סיאליס (Cialis) - תמיכה

28/08/2010 | 18:39 | מאת: משה

האם טרייטס קומפ 25/5 גורם לירידה בתפקוד מיני? האם אפשר להשתמש בויאגרה או סיאליס במקביל לטרייטס קומפ?

29/08/2010 | 18:50 | מאת: מתמצא

שלום משה, האיסור הקטגורי היחיד לגבי ויאגרה הוא שימוש מקביל בתרופות ממשפחת הניראטים (קורדיל, מונוניט, איזוקארדיד, מונולונג, מונוקורד וכו'). החלק של ה"קומפ" או "קומפאונד" הוא טיאזיד - תכשיר משתן שלא צפוי להשפיע לרעה. כנ"ל גם לגבי הטריטייס.

01/09/2010 | 12:46 | מאת: מתמצא

האיסור הקטגורי היחיד לגבי ויאגרה הוא שימוש מקביל בתרופות ממשפחת הניטראטים (קורדיל, מונוניט, איזוקארדיד, מונולונג, מונוקורד וכו'). החלק של ה"קומפ" או "קומפאונד" הוא טיאזיד - תכשיר משתן שלא צפוי להשפיע לרעה. כנ"ל גם לגבי הטריטייס.