אמינות של אתרי אינטרנט

דיון מתוך פורום  סיאליס (Cialis) - תמיכה

06/08/2010 | 16:52 | מאת: dedi

שלום רב לכולם. באינטרנט אפשר למצוא הרבה אתרים המוכרים כדורי וויאגרה וסיאלס.רובם מתחייבים למוצר המקורי. האם למשהו יש נסיון בקניית כדורי וויאגרה או סיאליס באמצעות האתרים האלה. האם משהו יכול להמליץ על אתר שבאמת מוכר מוצרים מקוריים ולא מזויפים.

06/08/2010 | 20:44 | מאת: מתמצא

שלום dedi, התשובה פשוטה, לא משנה מה יאמרו לך. בכל האתרים למיניהם, מהראשון ועד האחרון, הכדורים הנמכרים הם מזוייפים. אין דבר כזה כדורי ויאגרה (או סיאליס) מקוריים ברשת. מה מכילים הכדורים שבכל זאת נמכרים ברשת ? האם הם בכלל מכילים חומר בעל יעילות כלשהי ? האם הם עלולים לגרום נזק ? מה דרגת הזיוף ? מה דרגת הנקיון ? האם הם מכילים את אותו חומר או חומר דומה לןיאגרה ? אלוהים יודע. בתעשיית השקר הכל מותר והכל אפשרי.

03/02/2011 | 14:51 | מאת: רון

זו עבירה פלילית . הכל מזויף