טיפול באין אונות

דיון מתוך פורום  סיאליס (Cialis) - תמיכה

17/06/2010 | 23:38 | מאת: נעים הליכות

שלום טופלתי בויאגרא 100 ,תיפקוד מיני מעולה. בגלל שנויים קיצוניים ב חלץ דם עברתי ל סיאליס 10ו 20 מ"ג תפקוד מיני חלש וירידות בלחץ דם יציאה מאיזון כיום מטופל בסיאליס 5מ"ג יומי,תפקוד לקוי ,הוספה של סיאליס 2.5 מ"ג ביום קיום הסקס לפעמים עובד לפעמים לא 1.האם לשלב סיאליס 5 מ"ג ביום קיום יחסי מין עם ויאגרא 50 מ"ג? 2.האם לשלב סיאליס 5 מ"ג עם משחת טסטוסטרון למרות ערך טסטוסטרון=21 ?

18/06/2010 | 17:59 | מאת: מתמצא

שלום נעים הליכות, אענה רק ברמת העקרון. אין הגיון לשלב ויאגרה עם סיאליס. יש לבחור - או סיאליס או ויאגרה. תיאורטית ניתן לשלב טסטוסטרון עם ויאגרה. האם זה מתאים גם לך ? על כך תצטרך להתייעץ עם הרופאים שלך