צלקת אחרי ברית.

דיון מתוך פורום  ברית מילה

15/09/2011 | 15:05 | מאת: אנונימי

אני בן 17, עשיתי ברית מילה לפני 7 שבועות ונפתחו לי 4 תפרים בצד ימין של הברית שבוע אחרי הניתוח. הייתי אצל אורולוג כשבועיים אחרי הניתוח והוא אמר לי שזה בסדר ושלא יראו כלום. עכשיו העור נדבק לאיבר אבל נשארה צלקת. האם הצלקת תתרפא מעצמה ולא יראו אותה או שצריך לעשות עם זה משהו? ועוד שאלה: אחרי כמה זמן הבצקת תעבור? (כמו שכבר אמרתי עשיתי את הניתוח לפני 7 שבועות ועדיין יש בצקת וזה קצת מציק) תודה מראש.

שלום, אין לך מה לדאוג. הכל יתרפא ויסתדר תוך ימים ספורים עד שבועות. הפצע יראה טוב ולא צריך לעשות דבר אלא להמתין בסבלנות ולעשות אמבטיות עם מים וסבון.

מנהל פורום ברית מילה